注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

~のa!嘚冭遲

臭andy.QQ/微信:374998388

 
 
 

日志

 
 
关于我

工作於:英國保誠保險有限公司

网易考拉推荐

年初二  

2009-01-28 16:42:19|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

哈哈..

年初二.好凍丫.地又濕.天又凍喔..

我呢個最怕凍既.行路就會講好鬼凍丫.行到邊講到邊.一日可以講到過萬次..

呵呵.俾人覺得好似傻左甘.

不過我都好遲起床啊.下午一點先起.

每年年初二都系有親戚黎噶.d親戚都會系麻麻度探年噶。

所以我就要過去啦。過到去都要俾人鬧啦。年年都系甘。因為遲過去食飯。

見到親戚。都有利是啦。哈哈、。

然后我自己一個人食飯。因為距地食曬。唔等我啦。可以講年年都系甘。

跟住坐左陣又去我婆婆度探年啦。跟住羅完利是。走啦。哈哈?

距果度好悶噶。緊系有幾快走幾快啦。

然后。就系屋上網啦。可惜呢?我上個Q就系無人穩我啦。悶。

Q都無幾多人啦。跟住時間過嘚好快。

到食下午飯啦。食完、親戚都走啦、。跟住我又系上網。

然后有個表弟話要系我度訓。要同我玩。每次我翻黎。距都想同我玩噶。開心。

因為我對距好好噶、

7點幾啦。自己系度上網睇blog啦。突然。我個frd。系Q度穩我。

話年初3穩我,出去飲野.跟住我話。我可能要去廣州啦。

我就話。就不如今晚啦。反正我都無野做。跟住距話好凍。系啊。

伱都唔驚啦。伱有私家車哦。開部車黎就系啦。跟住我話好啊。甘伱黎啦。

然后呢?黎穩左我啦。我就同距出去啊,傾計,傾左幾個鐘啦。

全部都系問我最近點。仲有問我同fox點。跟住。我照講。講左好多野。

我都覺得距好關心我啊。多謝伱啊。小孩。

小孩。可以講睇住我成長啦。好搞笑啊。每次都提醒我一定做好。安全知識。

跟住我都問距同距愛人點啊。距都話我知啊。雖然距地真系好好。大家都無對唔住大家。

但 我就唔同啦。點解fox會甘對我。

11點啊。走啦。距車我翻去啦。突然我好想講俾我渣..可惜我無駕駛證,呵呵。

系唔可以。無理由人會甘放心。霖嚇好啦。

車我去麻麻度、順便車埋我倆個弟弟去我屋訓啦。

因為距地唔癡我唔嘚噶。所以。一定要車距地啦。加上天氣凍。有車最好啦。

然后一陣。fox打電話俾我。同距開頭傾嘚好好感。但最后吵左起來。因為第三者。

我都講過。今年09.系新起點。忘記08.唔開心。可惜。距系電話度同我講起。

講到我好唔開心。因為我真系好憎果個第三者。好想距死啊。

我點都霖唔到。果個第三者可以代替到我。

嘚。由今日開始。我都唔想再穩fox啦。因為距真系俾我帶黎唔開心。

距成日都話我偷食。成日話我會見網友。伱真系覺得我andy。會感隨便咩。

真系唔識講。因為伱。搞到我無開心過。可能伱真系唔適合我了。

但我要努力尋找開心。尋找愛我嘚人。尋找新歡....

跟住我訓啊。、同弟弟訓啊。因為我知道表弟。每次同我訓。都會攔住我訓噶。

好舒服。呵呵。我都會攔住弟弟訓噶。

哈哈、。

                                                                                               andy仔

                                                                                  2009.01.27.

 

年初二 - Andy.仔 - ,FOX我要放棄你,還是給機會你年初二 - Andy.仔 - ,FOX我要放棄你,還是給機會你年初二 - Andy.仔 - ,FOX我要放棄你,還是給機會你年初二 - Andy.仔 - ,FOX我要放棄你,還是給機會你年初二 - Andy.仔 - ,FOX我要放棄你,還是給機會你年初二 - Andy.仔 - ,FOX我要放棄你,還是給機會你年初二 - Andy.仔 - ,FOX我要放棄你,還是給機會你

年初二 - Andy.仔 - ,FOX我要放棄你,還是給機會你

  评论这张
 
阅读(64)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017